Хіти тижня. "Манька-алкоголічка" з бодуна приміряла образ жінки-вамп: Мережу насмішило селфі помічниці Лаврова (фотофакт)

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова насмішила мережу своїм фото "хижачки".

Марія Захарова

На знімку, який був опублікований в Instagram і Facebook правої руки глави російського МЗС, вона в шубі їде в автомобілі, передають Патріоти України.

"Мяу. Поки. Через годину брифінг. Буде гав-гав", - підписала Захарова фото в Instagram.

В іншій соцмережі офіційний представник МЗС була скромніше. "Чи готові до брифінгу? Тоді через годину на тому ж місці. Пішла налаштовуватися", - написала вона.

"Марія, якщо у вас залишилася хоч одна звивина, перечитайте на дозвіллі байку І.А. Крилова. Вовк і Ягня. Вона як раз про ваш МЗС, мимрите і мукаєте тільки весь час у відповідь. Соромно за вас. Удачі тобі, невдаха", - прокоментував запис користувач Alex Bold.

"Марія, ви нормальна? Ви в дитинстві не награлися? Ви МЗС представляєте, а не ТНТ! У мене немає слів. А селфаки біля дзеркала будуть? А з кальяном? А келих вина на авіаквитку? Не зупиняйтеся, подпісота чекає!" - зазначив Timur Borovkov.

"По чарочці і в дорогу", - прокоментував Yaroslav Klokun.

Хоча, варто відзначити, що багато росіян розсипалися коментарями на адресу Захарової. Вони називали її розумницею, красунею і захоплювалися образом.

Нагадаємо, раніше у мережі зібрали найбільш "вражаючі" фото Захарової.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...