Хіти тижня. "Мелок клоп, да вонюч​": У мережі висміяли фото Путіна, який зустрівся з Ердоганом

Користувачі мережі порівняли зріст російського та турецького президентів.

Ердоган і Путін. Фото:Facebook

У мережі висміяли спільне фото президента Туреччини Реджепа Ердогана і російського лідера Володимира Путіна, на якому помітно, що зріст останнього набагато нижче офіційно заявленого. Про це написав на своїй сторінці у Facebook вчений Сергій Талк, передають Патріоти України.

Так, на опублікованому фото видно, що глава Кремля нижче свого турецького колеги більше, ніж на 12 см, як це випливає з офіційних даних, згідно з якими зріст Ердогана - 183 см, а Путіна - 171 см.

"Какой же он всё-таки мелкий! Особенно в сравнении с другими мужчинами. Это он в Стамбул приехал, за помидорами. Помидоров ему дали, конечно, но... мелких. Обмельчала Рассеюшка..." - написав Талк.

У коментарях до посту вченого користувачі мережі відзначили, що, судячи з фото, зріст Путіна повинен бути в районі 148 см.

"Рост с сидячую собаку. Только любой уважающей себя собаке будет противно, если этого п***юка с ней сравнят… Он не мелкий, Просто обувь не ту обул... У Эрдоана рост 183 см. Я со своими 171 см буду ему по брови. А если оно ещё на каблуках?!? Да не важен, на самом деле его настоящий рост, он просто угробил Россию… Был бы умным, никто бы на его рост не заострял внимания. Как говорится, мелок клоп, да вонюч" , - пишуть користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...