Хіти тижня. "Мій подарунок Америці на Різдво": Важковаговик зі США поглумився над відомим російським боксером

Американський боєць опублікував фото лежачого після нокауту Федора Ємельяненка.

Метт Мітріон. Фото: ММА Спорт.

Американський боєць змішаного стилю ММА Метт Мітріон поглумився над легендарним росіянином Федором Емельяненком, якого він нокаутував влітку. 39-річний спортсмен назвав бій із 4-кратним чемпіоном світу марним, перетворивши привітання з Різдвом на уїдливу заяву. Новину передають Патріоти України.

"Щасливого Різдва, Америко. Це мій подарунок тобі", - написав Мітріон на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши фото лежачого Ємельяненка після нокауту. "Ха-ха-ха, очевидно, що це жарт, адже я говорю, що цей непотрібний бій - мій подарунок для всієї моєї країни", - додав американський боєць, поставивши наприкінці хештег "я люблю тролити вас, ідіотів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...