Хіти тижня. Не минуло й півроку: Міст, який будували росіяни, пішов під воду, мережа вже відреагувала (фото)

Фахівці інженерних військ Росії ще у вересні дуже пишалися тим, що навели у Сирії понтонний міст довжиною 210 метрів на лівий берег Євфрату менш ніж за дві доби.

Понтонний міст через Євфрат завалився. Фото:kremlin.ru

Понтонний міст через річку Євфрат, споруджений російськими військовими в сирійській провінції Дейр-ез-Зор, пішов під воду. Про це пише Страна з посиланням на Twitter-акаунт Lucifuge Rofocale, передають Патріоти України.

Причиною затоплення могла стати якась аварія. Про атаку на переправу ніхто не повідомляв.

Слід відзначити, що фахівці інженерних військ Росії ще в вересні дуже пишалися тим, що навели понтонний міст довжиною 210 метрів на лівий берег Євфрату менш ніж за дві доби. У мережі сміються над "загибеллю" російського моста в Сирії і припускають, що така ж доля чекає Керченський міст.

"Підводна армія РФ - підводні літаки і ракети - поповнилася підводним понтонним мостом! Гордість російської інженерної військової думки - понтонний міст в Сирії - пішов під воду!" - написав один з користувачів.

Деякі користувачі жартують, що міст "спливе".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...