Хіти тижня. "Не вберегли Дмитра Анатолійовича": У РФ поставили Медведєву діагноз

Дмитро Медведєв усвідомлює, що від прем'єр-міністра Росії нічого не залежить, всі основні і ключові рішення як у політиці, так і в економіці ухвалює президент.

"Удмурта" теж не вберегли...

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв за останній час сильно пристрастився до алкоголю і через цю згубну звичку навіть пропускав засідання уряду. Про це розповів російський політолог Станіслав Бєлковський в інтерв'ю сайту "Гордон", передають Патріоти України.

На запитання про можливу пристрасть до алкоголю російського прем'єра Бєлковський відповів: "Ну ви пам'ятаєте, пару місяців тому Володимир Путін прибув на засідання російського уряду і провів його сам, замість прем'єра, сказавши: "Не вберегли Дмитра Анатолійовича". За офіційною версією у Медведєва був грип. Але все ж, згідно з напівофіційною версією, у нього був "російський грип", такий специфічний його різновид (посміхається). І коли Дмитро Анатолійович із нього вийшов, то заявив, що взагалі не хворів, тобто він погано пам'ятав, що з ним сталося".

"А ось нещодавно, пару тижнів тому, по Москві поширилися чутки, що в одній зі своїх резиденцій (до речі, називається вона "Майєндорф", але ця назва, одержана нею ще до Жовтневої революції) Дмитро Анатолійович, в пориві скорботи про долю російського народу, перекинув стіл із карельської берези, і той сильно пошкодився, хоча він сам по собі був пам'ятником декоративно-меблевого мистецтва... Я маю на увазі не тільки Медведєв - пам'ятник декоративно-меблевого мистецтва в системі влади, але й стіл", - додав він.

За словами політолога, Медведєв усвідомлює, що від прем'єр-міністра Росії нічого не залежить, всі основні і ключові рішення як у політиці, так і в економіці ухвалює президент. Такі настрої у нього розвиваються в міру наближення до дати виборів 2018 року і наростання сумнівів, що йому вдасться повернутися в Кремль. На запитання, чи давно Медведєв йде в запої, Бєлковський відповів: "Ну слово "запої" я не вимовляв. Можливо, воно українське, і "російський грип" перекладається українською мовою як "запій".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...