Хіти тижня. Не жаліють вони "удмуртів" та тувинців: Народ сміється над нічними розвагами Путіна і Шойгу (фото)

Коментатори висміяли "показовість" заходи і запропонували російському президенту "зіграти в ящик".

Фото: Twitter.Президент Росії Володимир Путін пізно ввечері 22 грудня зіграв в хокей на Червоній площі в рамках "Нічний хокейної ліги". Про це повідомила прес-служба Кремля, не навівши при цьому подробиць, проте при цьому розмістивши на сайті кілька фотографій, передають Патріоти України.

Путін під номером 11 зіграв за команду "червоних", яка в якийсь момент обігравала суперника з різницею в чотири шайби. Невідомо, чи забивав він шайби і віддавав він результативні передачі.

Разом з главою Кремля в команді грали міністр оборони Сергій Шойгу і прославлені в минулому хокеїсти Павло Буре, Олексій Касатонов, В'ячеслав Фетисов, Сергій Федоров, Олександр Могильний.У свою чергу в мережі вихід Путіна на лід зустріли дуже неоднозначно. Коментатори висміяли "показовість" заходи і запропонували російському президенту "зіграти в ящик".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...