Хіти тижня. Невтішний вдівець тепер вимагає пенсію за передчасно померлу половинку: Історія 23-річного хлопця, який одружився на своїй 91-річній бабусі

Молодята стали жити разом після того, як вісім років тому батьки чоловіка розлучилися. Крім них в будинку жили мама Маурісіо, брат і бабуся.

Маурісіо Оссола одружився на своїй 91-річній двоюрідній бабусі Іоланді Торрес, коли йому виповнилось 23 роки. За словами жителя Аргентини, це було останнє бажання бабусі перед тим, як та померла від сепсису 14 місяців по тому. Тепер чоловік бореться за фінансову допомогу, яку він повинен отримувати в якості вдівця, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Соціальні служби Аргентини відхилили заяву Маурісіо, оскільки сусіди розповіли слідчим, що нічого не знали про дивний шлюб. У зв'язку з чим вдівець поклявся, що звернеться до Вищого суду, якщо не отримуватиме щотижневий платіж.

"Вона була головною опорою в моєму житті. Я любив Іоланду найчистішим чином, яким тільки можна любити. І це почуття змусило залишитися з нею до кінця її днів. Так, їй було більше 90 років, але вона була настільки світлою людиною!"

Маурісіо розповів, що Іоланда запропонувала одружитися після того, як його батьки розлучилися і він не міг більше продовжувати навчання на юридичному факультеті. Старенька наполягла на тому, щоб юнак не кидав навчання.

"Ми абсолютно не знаємо наших сусідів, так звідки вони повинні бути в курсі нашого скромного шлюбу? Іоланда наполягала на тому, щоб я закінчив навчання. Вона сказала, що хоче допомогти мені, тому що я завжди дбав про неї, ходив з нею до лікаря і допомагав…"


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...