Хіти тижня. "Никакого фотошопа": Російський опозиціонер поглузував над обличчям Путіна, коли той виправдовувався (фото)

Блогер надав скріншот, де видно засмучене обличчя Путіна.

Фото: "Газета.ру"Російський опозиціонер, громадський активіст та блогер Олександр Хоц пожартував над виразом обличчя Володимира Путіна, коли останній підшукував слова, пояснюючи, чому зірвалася зустріч з Трампом. Про це Олександр написав на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Блогер надав скріншот, де видно засмучене обличчя Путіна. Хоц уточнив, що на зображенні немає ніякого фотошопу.Активіст вважає, що прямо визнати, що Трамп знехтував зустріччю, Путін не міг, оскільки використовує "картинку" переговорів виключно заради виходу зі світової ізоляції і спростування ролі ізгоя.

Активіст додав, що пояснити небажання Трампа зустрічатися, не втрачаючи обличчя, дійсно, складна задача, тому залишається вымучивать слова про "вини" власних працівників адміністрації, які "не змогли організувати зустріч".

"Будуть покарані," - обіцяє Путін. Риси психологічного портрета пройдисвіта: максимально зняти з себе відповідальність за особисті гріхи. Хто винен в ізоляції Росії? - злісний Захід, НАТО, наклепники-журналісти, лицемірні європейці, - а тепер і співробітники кремлівської адміністрації.. (Нікому довіряти не можна, всюди зрада!) Улюблений сталінський принцип: чим небезпечніше для режиму обстановка, тим жорсткіше внутрішні репресії. Але другий раз історія повторюється як фарс", - пише Олександр.

За його словами, на загальній зйомці лідерів АТЕС, Путін, як завжди болісно-чуйний до статусних позицій, опинившись поряд з високим, імпозантним Трампом, щосили вдавав значиму персону. "Жестикуляція - предмет особливих турбот: поплескати Обаму по спині або вказати пальцем "ідіота"-Трампу куди йому йти, - все це цілком дитячі, підліткові ігри на тему "довжини (політичного) члена", - але закомплексований Путін завжди вкрай чутливий до статусних деталей, суворо спостерігаючи, щоб його ненароком не образили", - зауважив активіст.

Хоц вважає, що і з Трампом Путін намагався розіграти ту ж комедію, розмахуючи "вказівним" пальцем під носом президента США і як би вказуючи того вірний шлях.

"Спритний Трамп, який і сам не проти відсунути в бік якогось "дрібного" колегу з маленької країни, загородившего його від телекамер, вирішив припинити "менторские" повадки і сам раптово викинув руку вперед, відштовхнувши від себе сусіда. Не чекав поштовху Путін на секунду втратив рівновагу, прийнявши зигзагоподібну форму, відлетівши від масивного Трампа", - звернув увагу на цікаву деталь зустрічі президентів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...