Хіти тижня. Оригінальний сховок: СБУ затримала поліцейських-хабарників в аеропорту Харкова, які засипали доларами каналізацію (фото)

Під час обшуків у службових приміщеннях і за місцями проживання фігурантів справи правоохоронці вилучили майже $130 тис. і 500 тис. грн

Фото:прес-служба СБУСпівробітники Служби безпеки України викрили на хабарі керівництво і співробітників відділення поліції в аеропорту "Харків", які ховали гроші в каналізації. Про це повідомила прес-служба СБУ на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Оперативники спецслужби встановили, що співробітники відділення поліції систематично вимагали та отримували хабарі від іноземних громадян, які організовували туристичні та бізнес тури в Україну", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що поліцейські не перевіряли речі іноземців і не оформляли адмінпорушення, отримуючи натомість винагороду.

У період з травня до серпня правоохоронці задокументували п'ять фактів отримання хабарів на загальну суму 30 тис. грн.

Спецслужба затримала двох поліцейських під час отримання чергової частини хабара в терміналі аеропорту "Харків".

"Під час обшуків у службових приміщеннях і за місцями проживання фігурантів справи правоохоронці вилучили майже $130 тис. і 500 тис. грн", - уточнили в СБУ.

Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Також вирішується питання щодо повідомлення про підозру і обрання запобіжного заходу ще двом підозрюваним.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...