Хіти тижня. План повалення вже існує: Астролог озвучив прогноз щодо майбутнього Путіна

Найвірогіднішим моментом кінця президентства Путіна є серпень.

Путін розуміє, що його скоро повалять? Ілюстрація: ТАСС.

Український астролог Влад Росс вважає, що в 2018 році президент РФ Володимир Путін вступає в найскладніший період свого правління і йому загрожує палацовий переворот. Про це Росс розповів в інтерв'ю "Апостроф.Лайм", передають Патріоти України.

"З точки зору зірок у Путіна - найскладніший період, особливо 2018 рік і 18 число (вибори президента РФ призначені на 18 березня 2018 року, -"Апостроф"). Я завжди говорив, що 2017 рік для нього небезпечний. І американці прийняли проти нього влітку санкції, а оголосять вони це в лютому-березні, це теж небезпечні для нього два місяці. Можливо, буде повна викривальна ситуація проти нього, і йому світить палацовий переворот", - заявив він.

Астролог зазначив, що зірки прогнозують критичний період Путіну з лютого по серпень 2018 року. "Старт буде дано в лютому-березні. У цей час у нього дуже погані зірки. А в серпні буде затемнення. На затемненні він прийшов до влади - 11 серпня 1999 його призначив наступником Борис Єльцин. А є таке поняття як саросскій цикл - 18,5-19 років. І ось якраз 2017-2018 роки - найбільш небезпечні роки для Путіна. Якщо він подолає цей період, він буде правити і далі. З іншого боку, для нього це і стане найбільшою небезпекою. він може виграти на виборах , але він програє в будь-якому випадку. Президент Росії перетвориться у похмуру подобу божественної ікони де-небудь у Ватикані або Римі. Тобто Путін зробив найголовнішу помилку - йому не потрібно було йти на президентство", - розповів він.

Астролог повідомив, що найвірогіднішим моментом кінця президентства Путіна є серпень. "Все вирішиться в залежності від того, коли повалять Путіна. А це, як я вже говорив, цілком ймовірно. Особливо в серпні наступного року. Скажу більше: план повалення Путіна вже існує. Просто у нього занадто добре спецслужби працюють. Але план палацового перевороту вже є - просто його ще не здійснено. Про це думатимуть, як це зробити. Складність в тому, що, як ви знаєте, Путін тісно пов'язаний з ФСБ, і тому він здатний такі ситуації розшифровувати заздалегідь", - резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...