Хіти тижня. Подвиги "Яценюка" в Придністров'ї: Стало відомо, хто насправді зображений на світлині

Насправді на фото зображений В'ячеслав Артеменко, який у Придністров'ї командував гарнізоном УНА-УНСО.

"Яценюк" на фото зі справи СК РФ виявився соратником Корчинського. Фото:Українська правда

Чоловіком на архівному фото членів УНА-УНСО в Придністров'ї, якого російське слідство впізнало як українського екс-прем'єра Арсенія Яценюка, виявився соратник Дмитра Корчинського В'ячеслав Артеменко. Про це сам Артеменко повідомив сайту Українська правда, передають Патріоти України.

Він прокоментував звинувачення Росії на адресу Яценюка щодо участі екс-прем'єра в придністровському конфлікті. Зокрема, Артеменко підтвердив, що брав участь в бойових діях в Придністров'ї і Чечні, і це також зафіксовано в літературних творах, зокрема в книзі лідера організації "Братство" Дмитра Корчинського "Війна в натовпі".

За його словами, фотографія зроблена в Рашкові (Придністров'я, Молдова), де він командував гарнізоном УНА-УНСО.


"Мене там фотографували, хоча у мене особисто немає фотографій з Придністров'я. Я усвідомлював наслідки і зараз усвідомлюю. Я не цікавлюся своїм минулим, я його прожив", - сказав Артеменко, зазначивши, що зараз "мирно вирощує кавуни".

В'ячеслав Артеменко

Сам Корчинський також підтвердив, що на фотографії, яку в середу оприлюднила прес-секретар Яценюка, зображений Артеменко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...