Хіти тижня. Поки хазяїв не було вдома: У Росії проклали дорогу через приватний будинок (відео)

Власниця будинку розповіла, що на місці нинішньої дороги була її кухня та лазня.

Заради дороги знесли частину будинку. Фото: скріншот з відео.

В Нижньогородській області в Росії через житловий будинок проклали дорогу, коли його власники повернулися, від житла залишилася тільки половина. Про це повідомляє місцевий телеканал, передають Патріоти України.

Власниця будинку розповіла, що на місці нинішньої дороги була кухня та лазня. Вона показала фото і свідоцтво на право володіння власністю і землею, як докази. Вона підкреслила, що ніхто не питав у неї жодного дозволу на будівництво дороги.

Вона пояснила, що її сім'я не живе у будинку постійно, оскільки час від часу виїжджає на заробітки в Нижній Новгород. "Приїжджаю, у мене тут речі дитячі якісь. Дивлюся, у мене півбудинку немає. Тут повна розруха, зараз в цьому будинку неможливо перебувати: завалилося все. Вони порушили конструкцію, будинок почав руйнуватися, жити тут більше не можна", - розповіла власниця будинку Валерія Удалова.

Представники місцевої влади пообіцяли розібратися. Однак начальник капітального будівництва по Воскресенському району Олександр Покалякін спочатку сказав, що вперше про це чує і "будинок ніхто не зносив", а потім заявив, що інформацію попередньо запитували, але "в кадастрових картах будинок не значився".

Інший чиновник - виконуючий обов'язки адміністрації Воскресенського району Вадим Пайков не повірив власниці будинку і заявив, що спочатку необхідно з'їздити на місце і "перевірити правдивість" інформації. Самі власники будинку вирішили влаштувати страйк до вирішення конфлікту. Вони розбили намети на новій дорозі і не пропускають автівки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...