Хіти тижня. "Пора на (у)покой": З'явився шокуючий гороскоп для Путіна на 2018 рік

При цьому також наводиться гороскоп опозиціонера Олексія Навального (Близнюки), для якого наступний рік обіцяє бути вельми успішним.

Володимир Путін. Фото: ЖЖ

Для президента Росії Володимира Путіна 2018 рік буде непростим і загрожує стресами, від яких йому краще піти, змінивши обстановку. Про це свідчить гороскоп для Терезів, під знаком яких і народився лідер РФ, передає блогер I.K. на своїй сторінці у Twitter, повідомляють Патріоти України.

"Майбутній рік загрожує Терезам стресами. Насичений подіями, сплески емоцій не можуть не створити таких ризиків. Але це не повинно привести людей цього знака до думки про необхідність звертатися до лікарів, почати приймати якісь препарати і т.д. Набагато правильніше діяти інакше - йдучи подалі від джерела стресу. Причому, йти потрібно в буквальному сенсі", - написано в гороскопі для глави РФ.

При цьому також наводиться гороскоп опозиціонера Олексія Навального (Близнюки), для якого наступний рік обіцяє бути вельми успішним.

"Саме в такі періоди життя вдається звільнятися від старих проблем і семимильними кроками рухатися вперед, долаючи всього лише за дні й тижні те, на що раніше йшли місяці та роки", - йдеться в повідомленні.

Такий гороскоп викликав великий інтерес у користувачів мережі, які активно діляться своїми коментарями.

"Біда в тому, що Путін не слухає хороших порад", "Терезам треба відпочити в затишній камері", "Те почуття, коли в Росії більше довіряєш астрологам, ніж політологам", - пишуть користувачі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...