Хіти тижня. Потап зразу поліз "цілуватись": Борис Апрель, що став жінкою, викликав фурор на "Голосі країни" (відео)

Аня Ейпріл вперше через 10 років вийшла на сцену, виконавши пісню "Smashed into you" Beyonce.

Скріншот

Колишній учасник проекту "Фабрика зірок" Борис Апрель, який в 2014 році змінив стать і став називати себе Анею Ейпріл, взяв участь в шоу "Голос країни-8" під псевдонімом Зіанджа, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Виступ раніше відомого співака-фріка вразив всіх суддів і глядачів. Відеоролик з виступом колишнього Бориса Апреля був опублікований на YouTube-каналі проекту.

Судді "Голосу" були шоковані вражаючими змінами, які відбулися з артистом, і зазначили, що нинішня співачка Зіанджа виглядає прекрасно і має унікальний, незвичайний тембр голосу.

Виконання пісні по достоїнству оцінили всі четверо суддів, однак співак-трансгендер прийняв рішення продовжувати шлях в проекті в команді Потапа. Сам же зоряний суддя дуже зрадів вибору співака, голосно крикнувши на адресу Зіанджі: "Я закохався!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...