Хіти тижня. "Повінчалися, чаю попили і перед сном застрелилися": У мережі глузують з весільних подарунків терористу Прілєпіну та його дружині (фото)

Спочатку гості подарували Прилєпіну АГС (автоматичний станковий гранатомет). І ось Захарченко подарував дружині Прілепіна пістолет "Оплот" виробництва "ДНР". А Захару - самовар.

Фото: 24 Канал.Російському письменнику Захау Прилєпіну, який поповнив ряди терористів "ДНР", після вінчання в Донецьку подарували гранатомет. Про це повідомляється у Telegram-каналі WarGonzo, передають Патріоти України.

"Це Донецьк, крихітко! На вінчання Прилєпіна гості подарували ось цей самий - трофейний АГС (автоматичний гранатомет станковий!)", - написано в повідомленні.

Після трофейного АГС до колекції подарунків подружжя додався пістолет "Оплот", виробництва "ДНР" та самовар від ватажка терористів - Захарченка. В мережі продовжили глузувати з дивних весільних подарунків для Прілєпіна та його дружини.

"Спочатку гості подарували Прилєпіну АГС (автоматичний станковий гранатомет). І ось Захарченко подарував дружині Прілепіна пістолет "Оплот" виробництва ДНР. А Захару - самовар. Щоб він міг вечорами співати: "У самовара я і моя Маша", - зазначив Коц.

"Ну все логічно. Повінчалися, чаю попили і перед сном застрелилися, в тій же відспівали, а далі титри і хепі енд", "Рубрика: "З життя душевнохворих", "Головне у весільну подорож на ліфті не їхати", - коментують публікацію користувачі мережі.

Сначала гости подарили Прилепину АГС (автоматический гранатомет станковый). И вот Захарченко подарил жене Прилепина пистолет «Оплот» производства ДНР. А Захару - самовар. Чтоб он мог вечерами петь: «У самовара я и моя Маша». pic.twitter.com/TerdDeEM9i
— Александр Коц (@sashakots) 26 ноября 2017 г.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...