Хіти тижня. "Прощай, *** Россия": "Квартал 95" пожартував, як заяву Порошенка "показали" на росТБ (відео)

Під час трансляції промови українського президента частина слів з відомого вірша мала бути "запікана" як нецензурні.

Квартал "95" пожартував з приводу промови Порошенка та віруса Petya. Фото: скріншот з відео.

Гумористи "Кварталу 95" представили, як гучну промову президента України про "немытую Россию" показали у Москві, передають Патріоти України.

Як відомо, 10 червня Петро Порошенко під час святкування запровадження безвізового режиму з ЄС виголосив оригінальну промову, процитувавши вірш російського поета Михайло Лермонтова "Прощай, немытая Россия".

Під час свого виступу в Одесі студія "Квартал 95" показав свою версію звернення Порошенка з нагоди введення безвізового режиму з ЄС. "Пам'ятаєте, він (президент, – ред.) звернувся під час безвізу, прочитавши вірш "Прощай, немытая Россия". І чомусь в Кремлі пішов "кіпіш". І їх можна зрозуміти чому. Тому що їхні канали показали це в такому вигляді", – сказав Володимир Зеленський.

Під час трансляції промови Порошенка частина слів з відомого вірша була "запікані" як нецензурні.

Прощай, **** (немытая) Россия,
страна **** (рабов), страна **** (господ),
и вы, м****ы (мундиры) голубые,
и ты, им ****й (преданный) народ!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...