Хіти тижня. Природа подбала: На російському кордоні з'явилася величезна крижана стіна (відео)

Висота стіни сягає в деяких місцях 20 метрів.

Стіна на кордоні між РФ та Китаєм. Фото: скріншот з відео.

На кордоні Росії і Китаю з'явилася дивна крижана стіна довжиною в 15 кілометрів. Про це написали в німецькому виданні Focus, передають Патріоти України.

За версією журналістів, вона нагадує спорудження з популярного серіалу "Гра престолів". При цьому до будівництва стіни представники обох країн не мають ніякого відношення. Вона з'явилася природним шляхом. Причиною став сильний вітер, який дме в цьому місці взимку.

Стіна є величезною брилою з уламків льоду на березі озера Ханка. Висота сягає в деяких місцях 20 метрів, а довжина - близько 15 км.

Метеорологи зазначають, що природне спорудження постає не щозими. Це залежить від збігу холодної та вітряної погоди з постійними бурхливими течіями під замерзлої гладдю озера.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...