Хіти тижня. Путіноїди не підкачали: Матч Ліги чемпіонів у Москві завершився расистським скандалом

​Російські фани показали свою "культуру", за яку їм загрожують серйозні санкції.

Садіо Мане. Фото:LiverBird.ru

25-річний темношкірий нападник "Ліверпуля" та збірної Сенегалу з футболу Садіо Мане під час матчу другого туру групового етапу Ліги чемпіонів зі "Спартаком" в Москві (1:1) піддався расистським образам з боку вболівальників російського клубу. Про це пише Плюс Спорт, передають Патріоти України.

Під час гри фанати "Спартака" імітували крики мавп у ті моменти, коли Мане торкався м'яча. Садіо попросив вболівальників припинити таку поведінку, але фани московської команди його не послухали.

Мане здійснив гольову передачу на Коутіньйо на 31 хвилині, що принесла нічию англійському клубу. На 70 хвилині зустрічі Садіо замінили на Деніела Старріджа.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...