Хіти тижня. "Путин поднял Россию с колен и сразу поставил раком": У мережі потішаються над приниженням Ісінбаєвої перед Путіним (фото)

Відома спортсменка, вслід за іншими популярними особистостями, приєдналась до "команди Путіна".

Фото: Soulsport.Дворазова олімпійська чемпіонка з легкої атлетики Олена Ісінбаєва долучилась до Putin Team. Вона підтримала ініціативу Олександра Овечкіна - так само, як раніше Малкін, Буре, Фетисов, Ковальчук, Карякін і інші зірки спорту, передають Патріоти України.

Ісінбаєва відома своїми суперечливими висловлюваннями: в 2012-му вона була довіреною особою Путіна, коли він балотувався на третій президентський термін. Через рік, після перемоги на московському чемпіонаті світу, вона розкритикувала Волгоград і навіть пригрозила "залишити страшний, старе місто". Натякаючи на можливе повернення в Монте-Карло, де жила в нульових. Пізніше Олена заявила, що її не так зрозуміли.

Таке принизливе поводження знаменитої легкоатлетки викликало відповідну реакцію в інтернеті. Вболівальники обурені вчинком Олени і пропонують їй "встати з колін", вважаючи таке плазування перед президентом "огидним".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...