Хіти тижня. Пий більше, "Маша-Таракаша": Речниця російського МЗС зганьбилася через "бояришнік" (фото)

Маша Лаврова вирішила похвалитися, який кущ глоду виростила на дачі, але отримала зовсім не таку реакцію, на яку розраховувала.

Марія Захарова. Фото: соцмережі.

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова похвалилася підрослим кущем глоду, який посадила кілька років тому. Своїм дописом речниця російського міністерства неабияк потішила людей, передають Патріоти України.

Відповідний допис із фото Захарова розмістила на своїй сторінці у Facebook, чим викликала асоціативні глузування на свою адресу через відомий у Росії алкогольний напій "бояришник".

"Глід виріс. Посадила років 5 тому маленький паросток. А зараз це – велетенський кущ із колючками та ягодами", – йдеться у повідомленні Захарової.

Допис викликав шквал обговорень у соцмережах. "Це дуже відомий сорт глоду, його додають в "Novichok"," "А що, аптекарського вже не вистачає? І "блакитний чайок" з мухоморів вже не справляється з твоїми тарганами в голові", "А Машка вже урожай з куща зібрала, поставила настоянку. Одна ягідка вам – терпілам на подивитися. Інше все собі коханій", – жартують люди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...