Хіти тижня. Пий більше, "Маша-Таракаша": Речниця російського МЗС зганьбилася через "бояришнік" (фото)

Маша Лаврова вирішила похвалитися, який кущ глоду виростила на дачі, але отримала зовсім не таку реакцію, на яку розраховувала.

Марія Захарова. Фото: соцмережі.

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова похвалилася підрослим кущем глоду, який посадила кілька років тому. Своїм дописом речниця російського міністерства неабияк потішила людей, передають Патріоти України.

Відповідний допис із фото Захарова розмістила на своїй сторінці у Facebook, чим викликала асоціативні глузування на свою адресу через відомий у Росії алкогольний напій "бояришник".

"Глід виріс. Посадила років 5 тому маленький паросток. А зараз це – велетенський кущ із колючками та ягодами", – йдеться у повідомленні Захарової.

Допис викликав шквал обговорень у соцмережах. "Це дуже відомий сорт глоду, його додають в "Novichok"," "А що, аптекарського вже не вистачає? І "блакитний чайок" з мухоморів вже не справляється з твоїми тарганами в голові", "А Машка вже урожай з куща зібрала, поставила настоянку. Одна ягідка вам – терпілам на подивитися. Інше все собі коханій", – жартують люди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У Британії часів війни було все, що ми бачимо в українських новинах і вважаємо "вітчизняними недоліками", - Казарін

понеділок, 30 грудень 2024, 18:30

"Наприкінці третього року війни Україні можна поставити одразу дві оцінки", - пише у своєму блозі Павло Казарін, передають Патріоти України. "Одна з них зведеться до того, що наша країна погано складає іспит на державність. Що чоловіки в тилу воліють у...

Особливо оцінять діти! Картоплю фрі можна приготувати корисною, без олії та фритюру

четвер, 21 листопад 2024, 11:02

Коли говорять про картоплю фрі, відразу чути про її шкідливість. Дивімось на це об’єктивно. Смажена в олії фрі дуже смачна. Іноді можна себе нею побалувати. Якщо ви хотіли б смакувати її частіше, тоді зробіть її за цим рецептом, і буде ваш щастя, перед...