Хіти тижня. Російську спортсменку вигнали з татамі через курйозний випадок

​Мадіну Таймазову відсторонили від змагань на чемпіонаті Європи серед юніорів в Словенії через мобільний телефон, який випав із її кімоно.

Про це повідомляється на сайті Федерації дзюдо Росії, передають Патріоти України.

Інцидент стався в півфіналі командного турніру, в якому росіянки зустрічалися з командою Франції. Під час четвертої сутички з кімоно Таймазової випав мобільний телефон, і суддя призначив дискваліфікацію.

На той момент росіянки програвали збірній Франції з рахунком 1: 2. Дискваліфікація Таймазової принесла вирішальний третій бал суперницям.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...