Хіти тижня. "Рождество в одной из церквей КГБ": Фото із російським священиком розбурхало мережу

Менш безпечно стати на Червоній площі в неділю, в обід і кричати про свої гріхи, ніж прийти на сповідь до батюшки?

У церкви та спецслужб - давні зв'язки. Ілюстрація: Аргумент.

Знімок священика російської православної церкви з навушником у вусі, у стилі агента спецслужб, розбурхав користувачів мережі, передають Патріоти України.

Відповідне фото оприлюднено у Twitter "Мuд Роисси". "Фотофакт! Світле свято Різдва в одній із церков КДБ... ой, РПЦ", - йдеться в повідомленні.

Користувачів не на жарт розсмішило таке порівняння. "Майор Пронін у натовпі відразу розпізнав ворожого шпигуна за парашутом, що волікся за ним. Ну чому цей службист не надів перуку з патлами, як попу личить? Дивись, і парашут був би непомітний", - пожартували в мережі.

"Прямий зв'язок із САМИМ", "Так може йому у вухо "бох" глаголить?", "На зв'язку з Господом", "Гайдай якийсь", "ФСПОП", - посміялися користувачі. "Менш безпечно стати на Червоній площі в неділю, в обід і кричати про свої гріхи, ніж прийти на сповідь до батюшки", - злякалися росіяни.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...