Хіти тижня. Рудий і дуже злий: Американців підкорив кіт, який ненавидить все (фото)

​Мережа захопилась новим мемом - злим рудим котом, який рятується від повені.

Про це розповідають Патріоти України з посиланням на Medialeaks.

Знімок був зроблений під час потопу в Х'юстоні фотографом Скоттом Олсоном. На морді тварини була буквально зображена ненависть до всього світу.

Кіт тут же став героєм безлічі жартів в інтернеті.

"Скоро ця картинка стане ілюстрацією до слайду "пристосуватися або померти" в сотнях презентацій на TED"

"Подивіться на цю маленьку мордочку. На ній бажання помсти кожному виродку, який кинув її. Щасливої дороги, маленький котєйка".

Той, хто побачив бажання відплати на мордочці котика, навіть зробив невеличкий кінопостер з фотографії. Фільм "Жага помсти", судячи з його забарвлення, був би знятий в стилі нуар. І після того як кіт помститься всім зрадникам, він загубиться у нічному дощі в своєму плащі і капелюсі.

Комусь тварина здалась схожою на західний маскот 2017 року - кота з коміксу "Сага", який кожного разу з незадоволеним виразом морди звинувачував героїв у брехні.

"Зміни клімату - містифікація. Брехня"

"У цього кота така ж морда, як у мене, коли я на роботі 90% часу"

"Але у котів постійно такий вираз морди "я спалю світ дотла . Але потім вони кажуть: "Мяу"

"Я люблю і кішок і собак, але собак більше. Але ця фотографія може все змінити. На всіх знімках, що я бачила, собаки і коні були налякані, коли рятувалися від повені. А цей кіт виглядає дуже злим, ніби він збирається написати уїдливий лист меру міста, коли добереться до будинку... Після того як він докурив пару недопалків, бахне віскаря і почне постити фотки собак у човнах у твіттері. Цей кіт врятувався, і тепер йому пофіг на всіх"

Один з х'юстонських телеканалів твітнув, що з рудим котиком все добре: він зумів вибратися з води, і його помітили на парковці.

"Можна тільки уявляти, про що думав цей котик. На щастя, він зміг вибратися з води"

Однак сам фотограф, який зробив початковий знімок, не був такий упевнений, що у кота все добре.

"Велику частину людей евакуювали, а кіт був не в тому настрої, щоб даватися у руки. З огляду на це, він, швидше за все, до сих пір один".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...