Хіти тижня. "Русский праздник - бессмысленный и беспощадный": У мережу виклали фото народних гулянь у РФ

І хоча свято може не мати жодного відношення до військової тематики, обов'язково хтось буде зі сцени читати вірші про війну, а підлітки будуть фотографуватися із зброєю.

Свято у російському селі. Фото: BirdInFlight.

Фотограф Катерина Соловйова, яка народилася в Москві, але живе в Німеччині, зняла народні гуляння в російській провінції і показала, чому дні села і інші вуличні заходи - безглузді і нещадні. Як пише BirdInFlight, сценарій "свята" відомий заздалегідь. Патріоти України пропонують вам переконатися у цьому на власні очі.

"Утром пони-карусели, веселые дети, сладкая вата, продажа китайских пластиковых масок, рожек, сердечек. Днем — шашлыки и пиво. Вечером — концерт, салют, дискотека, водка, мордобой. Веселее проходят тематические праздники: День огурца, День лука, День бани, День лодки или вот День пчелы, мой любимый", - розповідає фотограф.





Місцеві жителі переодягаються в костюми, щоб відзначити свято свого села, який офіційно називається фестиваль "Сандово - Медовий Спас російської провінції". Директор школи і глава сільради вимовляють святкові промови, а жінки читають вірші про війну.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...