Хіти тижня. "Салтичиха третього тисячоліття": У мережі глузують із "аристократичності" дружини Генпрокурора

Народний депутат Ірина Луценко, напевно вирішила, що жителі України повинні дізнаватися і пам’ятати не тільки її саму, а й ті речі, які вона носить.

Фото: vesti-ua.net.Народний депутат і дружина Генпрокурора Ірина Луценко, ставши жінкою третього тисячоліття, напевно, вирішила, що жителі України повинні дізнаватися і пам’ятати не тільки її саму, а й ті речі, які вона носить. Такий висновок напрошується з описаного журналістом Денисом Рафальським випадку, який стався в «Українському домі», передають Патріоти України.

У понеділок, 22 січня, тут проводили захід на честь Дня соборності. Політик принесла в гардероб своє пальто.

«Візьміть номерок», – сказала дівчина з «Українського дому» Ірині Луценко. «Я думаю, ви мене і так впізнаєте», – відповіла Ірина Луценко та й пішла», – написав журналіст на своїй сторінці в Facebook.

Реакцію гардеробниць на сказане Рафальський залишив «за кадром», зазначивши: «Пам’ятаєш І.Луценко – пам’ятай і її пальто».

Пізніше в коментарях він повідомив, що пальто гарне, «облямоване, здається, норкою зверху вниз уздовж гудзиків».

Генеральний прокурор Юрій Луценко у відповідь на публікацію на нашому сайті про цей випадок відповів у соцмережі коротко: “Брехня”.

Тим часом користувачі Мережі були шоковані такою поведінкою політика. «Як самооцінка підросла», «Салтичиха третього тисячоліття», «Бога за бороду зловила» – обурилися коментатори.

«Коли Юрій Віталійович сидів … дружина його була сповнена найщирішої людяності і навіть не чужа гуманізму. А потім хлоп, хочу бути Владичицею морською. Рідкісний випадок, коли свобода-зло», – відгукнувся на пост блогер Макс Бужанський.

«Високий статус в очах аж світиться

Душа і шати укриті стразами

Дружину третього тисячоліття

Хоч за пальтом ти мусиш пізнати

Хоч за аналізами», — не втримався журналіст Денис Бігус.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...