Хіти тижня. Скрепна "архітектура": У Росії до ЧС-2018 побудували дуже дивний стадіон (фото, відео)

У Єкатеринбурзі дві трибуни для глядачів поставили за межами самого стадіону.

Дивний стадіон у Єкатеринбурзі. Фото: ua.tribuna

Трибуна за межами арени - бачили таке? У Єкатеринбурзі вирішили - чому ні. Про це пише видання Трибуна, передають Патріоти України.

Так виглядає поле з цієї трибуни. Дах не заважає, як може здатися з боку. Але дивне відчуття, ніби знаходишся за межами стадіону, залишається. Ну і якщо дощ піде, зовсім образливо буде.

Таких трибун буде дві, друга ще будується.

Оригінальне рішення прийнято, щоб стадіон міг зібрати необхідні для ЧС 35 тисяч глядачів. Трибуни - тимчасові, бо після ЧС-2018 їх знесуть і стадіон буде вміщати 25 тисяч уболівальників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...