Хіти тижня. Скрепна рукож*пість: Росіяни зганьбилися з першим АН-148, зробленим за українською ліцензією

Під час першого випробувального польоту ближньомагістрального пасажирського літака Ан-148 складання воронезького авіаційного заводу (ВАЛТ) у літака відмовив двигун.

Про це повідомляє "РИА Новости" з посиланням на представника підприємства, передають Патріоти України.

У зв'язку з інцидентом на випробуваннях, які проходили у Воронезькій області, політ був припинений. На борту літака в момент події знаходилися п'ять осіб — всі вони були співробітниками ВАЛТ. В результаті інциденту ніхто з них не постраждав.

"Коли літак будується, є... статичні випробування і льотні. Ось це були перші льотні випробування для цього літака", - сказав співробітник ВАЛТ, додавши, що на авіазаводі створять комісію, яка з'ясовуватиме причини відмови двигуна, а також "прийме відповідні заходи".

"Це звичайна робоча ситуація", - зазначив співрозмовник, підкресливши, проте, що "її не назвеш штатної".

"Але, оскільки це все сталося на момент випробування літака, тобто — льотні випробування, то вони цілком припускають ось цю всю історію... Літак в штатному режимі сіл, всі живі, ніхто не постраждав", - зазначив співробітник ВАЛТ.

Він підкреслив, що на даний момент завод займається остаточної складанням Ан-148.

"Нам поставили двигуни — ми побудували літак", - говорить співрозмовник, зазначивши що в інциденті "треба розбиратися з підприємством постачальником".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...