Хіти тижня. Скрепи знову зганьбилися: У РФ "рекламують" гітлерівський бомбардувальник (фотофакт)

У мережі вже пожартували, що з таким успіхом можна було б зобразити, наприклад, зоряний крейсер з кіносаги “Зоряні війни”.

У росії знову збрехали. Ілюстрація: соцмережі.

В Російській Федерації висить банер із соціальною рекламою державної установи “Авіалесоохрана”, на якому зображений німецький бомбардувальник часів Третього рейху Heinkel He 111. Цей банер висить там вже чотири роки, передають Патріоти України із посиланням на користувача порталу orfosvinstvo на ім’я UncleDre.

“Висить вже років чотири, нікого якось не бентежить”, – написав він. Найцікавіше, що цей літак виглядає так, наче щойно скинув бомби. Інші користувачі пожартували, що замість He 111 можна було б зобразити, наприклад, зоряний крейсер з кіносаги “Зоряні війни”.

He 111 був другим за масовістю бомбардувальником Німеччини у Другій світовій війні. А також використовувався люфтваффе в складі легіону “Кондор” під час громадянської війни в Іспанії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...