Хіти тижня. "Соловьиный помёт": На росТБ жорстко потролили топ-пропагандиста Путіна (відео)

Відомий російський комік і ведучий Іван Ургант в ефірі своєї програми "Вечерний Ургант" відпустив жарт на адресу пропагандиста Володимира Соловйова. Відеозапис з відповідним моментом опублікував в Twitter Рустем Адагамов, повідомляють Патріоти України.

Під час бесіди з гостею програми Іреною Понарошку Ургант обмазал обличчя речовиною рожевого кольору, а потім спросив у неї, що це. Понарошку відповіла, що це "натуральний солов'їний послід". "По-перше, це гарна назва для шоу на каналі "Росія", - виголосив комік.

Жарт Урганта оцінив російський опозиціонер Олексій Навальний.

"Ургант добре так про старика Соловйова", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

"Доклав, так доклав", "Занадто тонко навіть для публіки Першого каналу", "Тепер вже так можна?! Вже захиталося! Ну дай Бог!", "Смішно, звичайно, але Ваня такий же "солов'їний послід на каналі Росія! Що там у нього? Іпотека, алі ще якісь інтереси", - коментують висловлювання Урганта користувачі мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...