Хіти тижня. Стихія зіпсувала Путіну День військової слави Росії: Центр Москви затопили нечистоти, сморід - божевільний

Чимало людей вбачають у цьому певний символізм. Адже яка слава у теперишньої Росії, світ добре усвідомлює.

У ніч на 5 листопада вулицю Олександра Солженіцина в Москві затопило нечистотами, - повідомляють очевидці інциденту, передають Патріоти України.

«И простер руку Моисей, и распростерлись воды... На самом деле нет, потому как не было ливневки. И затопила центр Москвы канализация», - підписав відео місцевий житель Олексій.

На самих кадрах видно, що вулиця і машини на ній фактично «потонули» в нечистотах. Крім цього москвич зняв, каналізаційний «гейзер», який практично підтопив ближчі магазини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...