Хіти тижня. Свині таки літають: Стюардеса зібрала вражаючу колекцію непристойностей пасажирів (фото)

Колишня стюардеса з США Шон Кетлін, яка публікує найдивніші і неприємні вчинки пасажирів, стала зіркою Instagram, передають Патріоти України.

Зараз її акаунт має більш ніж півмільйона читачів і їх кількість постійно зростає.

Кетлін звільнили з посади у 2013 році, вона вважає, що причиною став саме її блог.

Пізніше Кетлін створила інстаграм, де почала публікувати фотодокази непристойної поведінки пасажирів.

Кетлін збирає знімки і відео, які їй надсилають колишні колеги, що працюють в авіакомпаніях, а також самі пасажири. На фото можна побачити мандрівників з голим торсом, людей, які провозять у літаку свиней, і навіть тих, хто переглядає порно під час польоту.

"Свині таки літають"

"П'ятірка за зусилля, чувак"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...