Хіти тижня. "Эта успєх": Експерт назвав вражаючу цифру туристів в Криму до і після анексії

Втім, і ті цифри можна назвати завищеними.

Офіційна цифра Росії щодо кількості туристів у анексованому Криму значно завищена. Якщо Ростуризм озвучує 3,7 млн, то реальна від неї суттєво відрізняється. Про це говорить екс-міністр курортів і туризму Криму доокупаційних часів Олександр Лієв, повідомляють Патріоти України.

"Півострів відвідали близько 1,5 млн осіб, з яких українців з материка було усього 80 тис. осіб. При цьому в 2013-му в Криму побували 6 млн туристів, з них 4,5 млн були громадянами України", - зазначає він в коментарі.

Кримчани також відзначають, що сезон 2017 став одним з найгірших за останні роки. Власник готелю у Феодосії зізнався журналісту, що значно піднялися ціни на їжу, алкоголь і розваги, а через неконкурентоспроможність з Турцією та Грецією кількість туристів різко скоротилася.

"Російський уряд субсидує туристів-бюджетників, оплачуючи, наприклад, авіаперельоти до Сімферополя. Хоча і тут урізали фінансування: в 2014-му на ці цілі бюджет РФ виділив $13,6 млн, а цього року - лише $8 млн.", - цитує видання Лієва.

Основними туристами у Криму після анексії стали бюджетними, які обирають недорогі пансіонати з харчуванням і не купують нічого, крім дешевих сувенірів. При цьому пляжі ПБК в цьому році були заповнені тільки на третину.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...