Хіти тижня. Тягар імені та прізвища: Олег Ляшко зламав щелепу своєму колезі

Водій-задирака на Херсонщині мало того, що ПДР порушив, так ще і графіком руху знехтував.

Водій маршрутки виявився повним тезкою глави Радикальної партії. Фото: Україна молода.

Олег Ляшко на приміській автостанції Херсона побив водія маршрутного автобуса «Залізний Порт – Херсон». Про це розповів сам потерпілий водій Сергій Гореліков, (водій перевізника ТОВ «Автолайф»), передають Патріоти України із посиланням на Kherson.net.ua.

На під’їзді до Олешків, на світлофорі винуватець бійки Олег Ляшко (водій на маршруті ПП “Шмагановскій” – повний тезка головного “радикала” України), проїхав на червоний сигнал світлофора, щоб потрапити на зупинку раніше графіка.

Обидва водії працюють по одному маршруту, людей на зупинках забирають за визначеним розкладом. А тут, каже Сергій Гореліков, водій-задирака Олег Ляшко мало того, що ПДР порушив, так ще і графіком руху знехтував.

«Коли на автостанції я вийшов з автобуса, щоб розібратися, в чому справа і чому Олег так вчинив, останній накинувся на мене з кулаками і без зайвих слів зламав мені щелепу. Все це зафіксовано на камері відеоспостереження, що на вокзалі», – розповідає Сергій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...