Хіти тижня. Тікають, як побиті собаки: "У Кремля не хватило ни мозгов, ни денег". Рашистський аналітик розкритикував переможну заяву Путіна про завершення операції в Сирії

Апологет "російської величі" звернув увагу на те, що, всупереч запевненням кремлівської пропаганди про знищення терористів, до цього ще дуже далеко.

Фото: "Голос народу".У листопаді президент РФ Володимир Путін раптово ошелешив новиною про швидке припинення військової операції в Сирії нібито в зв'язку з "розгромом" терористів ІГІЛ. Однак причина втечі абсолютно в іншому. Про це повідомив колишній ідеолог війни на Донбасі, який раптово став критиком путінського режиму Анатолій Несміян (Ель Мюрид), передають Патріоти України.

Він звернув увагу на те, що, всупереч запевненням кремлівської пропаганди про знищення терористів, до цього ще дуже далеко. Однак, Кремль все одно почав згортати операцію. Тому кілька причин. Перша - відсутність у РФ інструментів і можливостей для вирішення завдань в Сирії.
"Заслуга" Асада і Росії в "розгромі" ІДІЛ мінімальна. Кремль спрацював на підхваті у американської стратегії", - зазначив експерт звернувши увагу, що на "другорядному напрямку" без США Кремлю дуже довго і з великими втратами доводиться відвойовувати у терористів території. Так було, зокрема, з Дейр-ез-Зор.
"Заява Путіна про те, що звільнені 98 відсотків території Сирії - брехня і за фактом (у ІДІЛ навіть зараз близько 10% території) і по суті, так як половина території Сирії перебуває під контролем" опозиції "і сил СДС, до яких Кремль відношення ніякого не має", - розповів Мюрид, уточнивши, що причина такої ситуації - абсолютно недієздатна угруповання "іхтамнетів". І це з урахуванням бойовиків ПВК "Вагнер", які виконали в Сирії роль "гарматного м'яса". На щось більше у Кремля не вистачило ні мізків, ні грошей.
"Сьогодні йде підготовка до стратегічного відступу - "Ми втікаємо, але мужньо", - зазначив експерт, уточнивши, що так просто з цього капкана Кремлю не вибратися і "іхтамнети" ще довго будуть туди засилає.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...