Хіти тижня. ​"Топаз" просил отпустить его на свободу, ввиду того,что его тошнит и тянет на соленое": Мережу потішила новина з Харкова​

Сепаратисту, який був учасником охорони "Антимайдану" в Маріїнському парку в Києві під час Революції гідності, а також разом з бойовиками "Оплоту" штурмував будівлю Харківської ОДА навесні 2014 року, продовжено арешт.

Ігнат Кромський. Фото:https://otb.com.ua

Суд продовжив арешт активіста "Антимайдану" Ігната Кромського, також відомого під позивним "Топаз" на два місяці. Про це заявили в прес-службі прокуратури Харківської області, передають Патріоти України.

"Ігнатові Кромскому, більш відомому як "Топаз", сьогодні продовжили запобіжний захід на два місяці, до 23 вересня 2017. У процесі триває вивчення матеріалів справи. Наступне засідання призначено на 11 вересня", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, "Топаз" був учасником охорони "Антимайдану" в Маріїнському парку в Києві під час Революції гідності, а також разом з бойовиками "Оплоту" штурмував будівлю Харківської облдержадміністрації навесні 2014 року. На даний момент він звинувачується в заклику до порушення територіальної цілісності України, участі у масових заворушеннях та побитті проукраїнського активіста.

У мережі відреагували на дану новину дотепними коментарями:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...