Хіти тижня. "Треба негайно знайти хоча б якусь колону": Добкіна-молодшого спіймали на дивній поведінці в залі, де судять Добкіна-старшого (відео)

Складається враження, що Дмитро Добкін почувається не надто добре.

Дмитро Добкін знову якийсь не такий. Фото: соцмережі.

В суботу, 15 липня, до Печерського райсуду Києва, де обирають запобіжний захід депутату від "Опозиційного блоку" Михайлові Добкіну, прибув його молодший брат, нардеп Дмитро Добкін. Добкін-молодший вкотре привернув до себе увагу своєю дивною поведінкою, передають Патріоти України.

Судячи з відео, складається враження, що Дмитро Добкін почувається не надто добре. Відповідне відео опубліковано на Facebook-сторінці журналіста Івана Гребенюка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...