Хіти тижня. "Троллінг 101 рівня" - Рабінович прокоментував рішення про видачу віз США для росіян у Києві

На думку блогера, це прекрасна можливість для тих уже численних росіян, які тікали від путінського режиму і перебувають в еміграції саме в Україні.

Ілюстрація:Експрес - онлайн

У рішенні посольства Сполучених Штатів Америки дозволити видачу віз громадянам Росії в Києві присутня значна частина троллінгу; в той же час це прекрасна можливість для росіян, які тікали від путінського режиму в Україні. Таку думку Обозревателю висловив російський фінансист і блогер Слава Рабінович, передають Патріоти України.

"Коли почалася вся ця історія з так званими дипломатичними війнами і справа дійшла до нових умов і порядку отримання американської візи, багато сказали, в тому числі і я не втримався від цього, що була б троллінгом 101 рівня пропозиція американців видавати російським громадянам візи в Києві", - нагадав блогер.

"Насправді, в кожному жарті є частка жарту. Але все виявилося правдою", - зауважив він.

За словами Рабіновича, тролінг - "частина дипломатичних ігор", які можуть бути дружніми або недружніми, обмеженими якимось рамками або по-хамськи безпардонними. "Коли хтось над кимось сміється під час капусника на випуску першого курсу Інституту театру, музики і кінематографії в Санкт-Петербурзі - це одне. Але коли жорстким троллінгом займаються хами Лавров і Захарова - це зовсім інша справа", - сказав він .

"Тут існує значна частина троллінгу", - визнав фінансист. У той же час він переконаний: "Незалежно від цього, це прекрасна можливість для тих уже численних росіян, які тікали від путінського режиму і перебувають в еміграції саме в Україні".

Як пояснив Рабінович, оскільки географія отримання віз США для громадян Росії була обмежена тільки Москвою, деякі з тих, хто бігли в Україну, були позбавлені можливості поїхати в США, "тому що вони є політичними біженцями і навіть могли подавати на цей статус в Україні" .

"Тому це абсолютно логічна історія. Будучи сам американським громадянином, я вважаю, що мої долари платника податків в цьому відношенні будуть витрачені не даремно", - підкреслив блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...