Хіти тижня. "Цар хворий. Не вберегли": Послання Путіна стало приводом для жартів у мережі (фото)

Також у соцмережі звернули увагу на тему Заходу в промові російського президента.

Путін натякнув, що голосувати треба знову за Путіна. Ілюстрація: ТАСС.

Користувачі мережі бурхливо відреагували на щорічне послання президента Росії Володимира Путіна до Федерального зібрання і перетворили його в об'єкт численних жартів. Патріоти України пропонують вашій увазі добірку найяскравіших коментарів із Twitter.

Так, люди вельми критично реагують на тези, озвучені Путіним і на підвищену увагу до них з боку російських ЗМІ. "З російського сегмента новинної стрічки полився ботокс", - пише Василь Максимов.

Крім того, росіяни з сарказмом відгукуються про популізм Путіна в його промові, декларацію вигаданих досягнень і навіть відверту брехню заради власної передвиборчої реклами.


"Путін: "Ми утвердилися як демократичне суспільство". Далі теж правда, тільки правда і нічого крім правди?" - іронізує відомий російський опозиціонер Михайло Ходорковський.

"Зараз Путін у посланні до Федерального зібрання розповість, що раніше Путін робив все неправильно, а ось зараз Путін буде робити все як треба, тільки вибрати треба Путіна, не старого Путіна, а нового Путіна і заживемо!" - зазначає користувач з ніком Сталінгулаг.


"Бла-бла-бла-бла", "Все помножимо, подвоїмо, збільшимо, покращимо, цього разу вже точно. Всім всюди дамо грошей, а де їх візьмемо - не знаю", "Остап Бендер на з'їзді КПРС. Бреше про все, не червоніючи. Рівень: "Москва-Васюки-галактика Андромеда", "Є дві Росії. В одній живуть всі мої родичі, друзі та знайомі. Про іншу зараз розповідає Путін у посланні Федеральному зібранню", - із сарказмом продовжують обговорення інші користувачі мікроблога.




Також вони звернули увагу на тему Заходу в промові Путіна. "Блін. Так це не послання до Федерального зібрання Росії. Це послання до Конгресу США!" - сміється VladimiRUS.

Примітно, що деякі користувачі відреагували на виступ російського президента і зовсім агресивно і оцінили його в досить жорсткій формі. "Застрелься після виступу, дістав усіх!", "Не вірте жодному слову Путіна! За 17 років правління він нічого не зміг домогтися, а тільки розорив нас і нашу державу", - йдеться у постах Sheriff TV.

Інші ж користувачі після промови Путіна навпаки надихнулися на створення гострих жартів про нього, його здоров'я і манеру поведінки. "Здається, цар хворий. Не вберегли", "Сьогодні говорю не для галочки, а для Аліночки", "Матюкальника показали", "Знайди 10 відмінностей", - іронізують у Twiiter.





Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...