Хіти тижня. "Це було фіаско": Скандальна українська співачка оконфузилася у Москві (відео)

Світлана Лобода випустила мікрофон із рук під час виступу у столиці окупантів.

Фото: Узнай все.Під час свого чергового концерту в Москві співачка-запроданка Світлана Лобода випадково кинула мікрофон в натовп глядачів. Казус стався на шоу SnowПаті в Москві, яке мають показати на російському каналі в новорічну ніч, передають Патріоти України з посиланням на ZNAJ.

Один з фанів співачки виклав в мережу відео, яке дотепно прокоментував:

"Хай вибачить мені Світлана Лобода, але це було фіаско ..."Через деякий час і сама співачка відреагувала на казус, написавши у себе в Instagram:

"Вчора під час виступу вперше в житті мікрофон просто вистрибнув з рук. Перший шок - головне, щоб ніхто з глядачів не постраждав, другий - як добре, що в пісні є програш і є 15 секунд на вирішення ситуації. Третій - а якщо його вже не знайдуть в метафані... Мене врятував фотограф біля сцени, який швидко зреагував і до початку останньої фрази в пісні "Твої очі" встиг закинути його на сцену".

Втім, цей казус деякі глядачі вважають добре спланованою акцією:

"Ідеально спрацювали... Фотограф просто вчасно віддав мікрофон. Неначе так і треба було", "Нателла хороший режисер, прикольно вийшло "випадково впустила ".

А інші задаються питанням, чи співала Лобода під фанеру: "Було б смішно, якби мікрофон не встигли повернути, а голос звучав",

"Як раз був програш, я так і не зрозумів чи була фанера"...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...