Хіти тижня. Це успіх - можна зразу в президенти: У притонах Америки тепер добре знатимуть Ківу (фото)

Ківа вже став дуже популярним серед "просунутої публіки" Каліфорнії.

Фото: digiday.Подружжя з американського штату Каліфорнія Скотт Палмер та Крісті Нобліч вивели власний сорт лікувальної марихуани і назвали його Ківа. Вони використовують його для виробництва шоколаду, передають Патріоти України з посиланням на Digiday.

У 2010 році Палмер та Нобліч шукали в супермаркеті легальні солодощі з лікувальним каннабісом, але так і не знайшовши нічого з прийнятним смаком, вирішили створити власний бренд.

Подружжя вивело сорт лікувальної марихуани, який допомагає знімати біль у суглобах і тривогу та випускає його у формі шоколадних плиток.

Зараз Ківа є одним з найпопулярніших брендів медичного канабісу в Каліфорнії.

«Ківа став золотим стандартом з розробки торговельної марки і упаковки», - говорить Пем Веббер, директор з маркетингу компанії 99designs.

У половині штатів США дозволено використання марихуани в медичних та рекреаційних цілях. За оцінками Bloomberg, ринок легальної марихуани до 2026 року досягне позначки $ 50 млрд.

Зауважимо, що назва бренду не має нічого спільного з колишнім керівником департаменту боротьби з наркозлочинністю МВС Іллею Ківою і є збігом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...