Хіти тижня. Це за "драну лисицю": Тимошенко потролила Ляшка і назвала його "чихуахуа" Порошенка (відео)

Нехай президент самостійно проти мене бореться, а не через своїх чихуахуа та балаболів, каже лідер "Батьківщини".

Скріншот з відео / УНІАН

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Ляшко заявив, що його політсила виступає за те, щоб у Раді було "менше таких брехунів, які сидять в цьому залі", вказаши при цьому у бік Тимошенко.

На засіданні Погоджувальної ради лідерів фракцій та голів комітетів парламенту лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко та "радикал" Олег Ляшко обмінялися образливими порівняннями.

Як передає кореспондент УНІАН, Ляшко заявив, що Тимошенко разом з колишнім прем’єр-міністром України Павлом Лазаренком нібито вивезла в офшори 200 млн доларів. Також Ляшко звинуватив лідера "Батьківщини" у співпраці з народним депутатом Олександром Онищенком, який мав би повернутися в Україну і "постати перед судом за 3 млрд вкрадених на нафтогазових скважинах" коштів.

Скріншот з відео / УНІАН

У відповідь Тимошенко зазначила, що всі президенти України, в тому числі Віктор Янукович, намагалися "принизити її ім’я". Тимошенко зауважила, що було безліч розслідувань щодо неї, але "нічого категорично не знайшли".

"І якщо Порошенко зараз хоче зі мною боротися, і якщо Порошенко хоче мене і моє ім’я політично принижувати, хай виходить самостійно проти мене і бореться, а не через своїх чихуахуа. Треба просто президенту боротися своїми руками, а не за допомогою бобиків, які тявкають за його вказівкою", - сказала вона.

Вона зазначила, що й надалі "служитиме Україні, незважаючи на балаболів, які працюють на владу".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...