Хіти тижня. "Тысячи члеников" і "ленточная глиста": Путін здивував росіян своєю думкою про "вільне кохання"

Президент РФ посперечався з Оленою Мізуліною про "вільне кохання" та родину у більшовиків.

Путін дуже дивно висловився про "вільне кохання". Фото: РІА "Новости".

Президент Росії Володимир Путін відзначився новим вельми неоднозначним висловлюванням про "вільне кохання". Відповідне відео опублікував російський телеканал "Дождь", передають Патріоти України.
Дана заява прозвучала на засіданні Координаційної ради з реалізації Національної стратегії дій в інтересах дітей. Путін посперечався з Оленою Мізуліною про "вільне кохання" у більшовиків. Наводимо повністю це дуже дивне висловлювання:

"[Свободная любовь] в примитивном виде излагалась как обобществление женщин, но это у людей с примитивным сознанием, с социалистическим, а у элиты совсем по-другому. У элит это было основано на положениях Маркса и Энгельса, в том числе на работе Энгельса о семье, частной собственности и государстве, где он писал, что, если строгая моногамия является верхом добродетели, то безусловное буквальное первенство нужно отдать ленточной глисте, где в сорока тысячах члеников располагаются и мужской и женский аппараты. Она всю жизнь только тем и занимается, что совокупляется сама с собой. На этом и было основано на первых порах после 1917-го года отношение к семье. То есть свободная любовь — она пропагандировалась и практиковалась.

Но позднее, мы знаем, как на парткомах и месткомах рассматривали семейные дела, как боролись за сохранение семьи, и это была уже совсем другая история. И по ходу развития советского общества и по ходу развития института государства, отношение к семье тоже менялось. Здесь трудно с вами [Мизулиной] согласиться, что весь этот период был направлен на разрушение семьи. Мне кажется, что это тоже слишком радикально вы высказались".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...