Хіти тижня. Цілком скрепний відпочинок: Росіяни пішли під воду разом з лазнею (відео)

Логічно було б припустити, що споруда закріплена, але не забуваємо, що говоримо зараз про ту країну, що "розумом не зрозуміти".

Відвідувачі лазні збиралися відпочити без сюрпризів, але... Ілюстрація: соцмережі.

Чудо-історії з Росії - давним-давно не дивина, а щось само собою зрозуміле. Причепити віник замість двірників на машину, поклеїти "цегляні" шпалери заради потрібного враження, побудувати дачний будиночок так, щоб він розвалився при першому ж зручному випадку - це вже не нове. А ось в російському місті Волгоград порадували новою історією: на набережній розташувалася плавуча лазня, яку регулярно орендували. Логічно було б припустити, що споруда надійно закріплена, але не забуваємо, що говоримо зараз про ту, що "розумом не зрозуміти". Патріоти України пропонують вам переглянути показове відео, з якого очевидно - у Росії із вами може статися усе, що завгодно, і зазвичай сюрприз буде неприємним.

Плавуча лазня частково перекинулася і почала повільно йти під воду, причому в цей час в ній перебували відвідувачі. Мабуть, відео зняв випадковий перехожий. Навіть якщо взяти той факт, що причиною міг послужити вітер і хвилі, все ж залишається загадкою, чому в таку погоду пустили відпочивальників і що ж там за кріплення, які не витримали хвилі міської річки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...