Хіти тижня. "Ти рогоносець, Бонасьє!": У Росії надійшла в продаж незвичайна голова "Путіна" (фотофакт)

Придбати такий предмет інтер'єру росіяни можуть за 6450 руб.

Тепер кожний спортсмен може придбати собі Путіна. Фото: ТАСС.

Голова президента РФ Володимира Путіна у вигляді гирі з'явилася у продажу в російських магазинах. Відповідний знімок оприлюднив на своїй сторінці у Facebook блогер Рустем Адагамов, передають Патріоти України.

"Голова" Путіна під назвою "Лідер" важить 16 кілограмів. А придбати такий незвичайний предмет інтер'єру росіяни можуть за 6450 руб. (2954 грн за курсом НБУ).

Користувачів мережі не на жарт розвеселив цей "твір мистецтва". Деяким здалося, що Путіну приробили роги. "Ти рогоносець, Бонасье! Ти рогоносець!", - процитувала Олена Султанова фразу з фільму "Д'Артаньян і три мушкетери". "А я чомусь про роги подумав", - підтвердив думку про нарости на голові Леонід Хожанов. "Щезни, сатана", "Підняти й опустити лідера!", "Легкий лідер чомусь. Всього 16 кг!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...