Хіти тижня. У мережі обговорюють пікантні знімки з весілля Маші Лаврової (фото)

Звичайно, фотошоп ніхто не відміняв, але "породу" ніякими фотошопами не приховати.

Марія Захарова. Фото:  life.ru.

Особисте життя представника Міністерства закордонних справ РФ Марії Захарової завжди було таємницею – вона всіляко намагалася приховати своїх обранців від сторонніх очей, проте нещодавно деякі пікантні подробиці все-таки сплили на поверхню. Як виявилося, російська дипломатка у 2005 році відсвяткувала гучне весілля – це підтверджують знімки, які нещодавно з'явилися у мережі, пишуть Патріоти України.

Права рука Лаврова з невідомих причин не вподобала жодних розважальних закладів на батьківщині і вирішила влаштувати пишний перфоманс подалі від Росії – у Нью-Йорку.

На фото Захарова зовсім не соромиться надто відверто позувати і такий собі "сімейний альбом" вийшов м'яко кажучи не традиційним.

Користувачі мережі не залишили без уваги спроби дипломатки вдати розкуту наречену – деякі із них навіть висміяли Захарову за поведінку, яка навряд чи пасує офіційному представнику міністерства.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...