Хіти тижня. У Росії обурилися публікацією у німецькому журналі, в якій Путіна назвали собакою

У статті автор спробував обіграти словосполучення "собака Путіна".

Ілюстрація:8lap.ru

Німецький журнал Focus в одному зі своїх останніх матеріалів порівняв президента Росії Володимира Путіна з "собакою". Про це у своєму Facebook написав прес-секретар посольства Росії в Німеччині Денис Мікерін, передають Патріоти України.

У статті аналізується політика канцлера ФРН Ангели Меркель. "Звичайно, вона боїться собаки Путіна, але вона точно не боїться собаки-Путіна (Sie hat zwar Angst vor Putins Hund, aber keine Angst vom Hund Putin. - ред.)", - пише автор.

Російська сторона заявила про "червону лінію", яку переступати не можна.

"Сьогодні в ЗМІ багато дозволено і вважається прийнятним. Значно більше, ніж це було 20 років тому. Але деякі речі не мають жодного відношення до свободи слова або незалежності засобів масової інформації та з ними не можна миритися", - заявив Мікерін.

Москва сподівається, що образа Путіна є не більше ніж "невдалим лінгвістичним вивертом журналіста", а головний редактор журналу Роберт Шнайдер принесе вибачення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...