Хіти тижня. "В ООН просто глобус інший": У мережі висміяли пояснення Міноборони РФ з приводу розмірів Сирії

У збройних силах Росії оригінально відповіли на претензії в соціальних мережах до конфузу міністра оборони РФ Сергія Шойгу, "збільшивши" площу Сирії в кілька разів.

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу

Відповідну відповідь Генерального штабу Збройних сил РФ опублікував блогер Ель Мюрид на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Дані, що надаються ООН, в яких наводиться площа Сирії рівна 185 180 квадратних кілометрів не зовсім вірні. Генеральний штаб Збройних сил РФ має в своєму розпорядженні детальні карти, на яких враховується рельєф (площа гір і ущелин, параметри річкового дна), - написано у відповіді.

Таким чином, в Генштабі РФ "порахували", що площа Сирії становить 529 708 квадратних кілометрів.

"У ООН просто інший глобус. Неправильний", - пише Ель-Мюрид.

Варто відзначити, що справжність цього документа поки не підтверджена.

Нагадаємо, раніше Шойгу заявив, що за час операції Повітряно-космічних сил РФ в Сирії була звільнена територія в 503 223 кв. км, що майже в три рази перевищує площу цієї держави.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...