Хіти тижня. Вейшнорія перемагає: У мережі склали список втрат Росії під час навчань "Захід-2017"

Росіяни продемонстрували вражаючий "рівень" підготовки свого "побєдоносія". І з цим вони сподіваються громити НАТО...

Російські навчання від самого початку пішли не так. Фото: 24 канал.

У мережі склали приблизний список втрат Росії за час навчань "Захід-2017", які стартували 15 вересня. Перелік на своїй сторінці в Facebook розмістив Сергій Геращенко, передають Патріоти України.

Так серед втрат вказаний Командувач Повітряно-десантними військами (ПДВ) Росії генерал-полковник Андрій Сердюков, який потрапив у ДТП. У список внесли: заступника Головкому по повітряно-десантній підготовці генерала-майора Володимира Кочеткова, помічника головкому ВДВ, ад'ютанта головкому ВДВ, двох або вже трьох журналістів-пропагандистів.

"Підказали в коментах ще й відділення з 6 саперів, корвет класу "Безстрашний", стратегічний бомбардувальник Ту-22М3, навчально-бойовий літак ЯК-130, машину управління БЛА комплексу РБ-341В "Леєр-3". Це тільки список, який потрапив у ЗМІ і підтверджений фото-відео матеріалами. Скільки там зараз всіх небойових втрат не знає ніхто", - зазначив Геращенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...