Хіти тижня. "Вертолітники Новоросії": У мережі вражені черговим "шедевром" пропагандистів окупантів (фото)

Користувачів соцмережі обурив сам факт існування подібної друкованої продукції і вони задалися питанням, яке видавництво погодилося друкувати настільки низькопробне чтиво.​

У бойовиків "ДНР" ніколи не було вертольотів, але пропагандистів це не зупинило. Фото: соцмережі.

Мережу розсмішило фото пропагандистської книжки про окупантів Донбасу "Вертолітники Новоросії". Його опублікували на сторінці "Мід Роіссі" в Twitter, передають Патріоти України.

"Література душевнохворих. Що характерно, в Донецьку і Луганську ніяких вертольотів не виробляють. Там техніку швидше розбирають на металобрухт", - зазначає автор поста.

Його підтримали підписники, які в коментарях також висміяли загальний занепад на тимчасово непідконтрольних Україні територіях і пожартувати з контингенту армії "Л/ДНР", неодноразово згадавши про пристрасть терористів до алкоголю.

"До чого ця скромність - Міжгалактичний флот відродженої республіки "Л/ДНР","До нас пазики з Росії везуть, в Донецьку на бампер табличку "Донбас" чіпляють і по телеку розповідають, що це автобуси власного виробництва днри. Навіть місцеві племена Новоросії ржали","Намішали склоомивача з боярою і понеслося, ескадрон на виліт","Після склоомивача ще ті вертольоти","Так це фантастика за жанром","Там маються на увазі вертольоти після бухла", - пишуть вони.

Крім того, користувачів обурив сам факт існування подібної друкованої продукції і вони задалися питанням, яке видавництво погодилося друкувати низькопробне чтиво.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...