Хіти тижня. "Веслом по ї***": На сайті держзакупівель Росії знайшли незвичайний товар (фотофакт)

Як "Веслом по ї***" виявилося на сайті російських держзакупівель, неясно.

Скріншот

На сайті держзакупівель РФ з'явилося положення про закупівлі № 1130019759 від центральної аптеки міста Находка з дивними подробицями. У вкладці "Способи закупівлі" 3 серпня з'явився такий спосіб: "Веслом по ї*** в рамках 223-ФЗ", передають Патріоти України.

Там же зазначено, що закупівля таким чином здійснюється в три етапи і без правил, передає "Медуза". Крім того, документи положення 3 серпня двічі завантажили фото напівоголеної жінки. Це ж фото стоїть у профілі сторінки на "Моем мире", яка прив'язана до пошти аптеки Находка. Ймовірно, на фото — директор цієї аптеки Ілона Понитаєва.

До 3 серпня подібних документів на сторінці цього положення не було. 223-ФЗ, зазначений у назві способу закупівлі — це федеральний закон "Про закупівлі товарів, робіт, послуг окремими видами юридичних осіб".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...